Billig frisør Nørresundby

Billig frisør Nørresundby – vi ligger lige, når du er kommet over broen på Vesterbro

Skal du have fundet en billig frisør Nørresundby? Så behøver du ikke at lede længere, for Klip og Form ligger lige, når du kommer over broen på Vesterbro på Aalborgsiden. Det bliver næsten ikke nemmere, for hos Klip og Form står vi klar til at hjælpe dig med at få styr på håret. Hos Klip og Form er vores frisører også kendt som god frisør Aalborg og gode frisørpriser Aalborg.

Dette gælder lige meget, om du trænger til en klipning eller til at få din farve frisket op. Klip og Form har byens bedste team af frisør Nørresundby og frisør Aalborg m.m. Klip og Form har de bedste frisører i Aalborg området, og de er altid opdateret på de nyeste trends indenfor klip, farve og opsætning. Klip og Forms frisører i Aalborg området sørger for altid at afsætte nøjagtig den tid, som du har brug for, så vi opnår de bedste resultater. På den måde er du altid sikker på at forlade salon Aalborg med et hår, der lever op til alle dine forventninger. Klip og Forms frisører i Aalborg området er stolte af vores håndværk, og gør alt for at give dit hår det, som det fortjener.

Klip og Form har de bedste frisører

Klip og Form forener din personlige stil med kompetent rådgivning om nye trends, så vi sammen finder frem til den løsning, der passer dig. Klip og Forms salon består af et engageret hold af dygtige frisører, der udfører deres arbejde med stolthed og sans for bedste kvalitet. Derfor tør Klip og Form også garantere for et godt resultat – vi går ikke på kompromis med hverken produkter, tid eller håndværk.

Klip og Forms Salon Aalborg ligger på Vesterbro 82, så kig forbi. Hvis du allerede er klar, så book en tid nu til din næste behandling her på vores hjemmeside. Klip og Form er en dygtig billig frisør Aalborg som herrefrisør Aalborg, damefrisør Aalborg og børnefrisør Aalborg – i hjertet af Aalborg.

Som damefrisør Aalborg tilbyder Klip og Form alt lige fra almindelige klipninger til farvning og festlige opsætninger såsom olaplex. Klip og Forms frisører har blik for detaljen og helheden. Vi gør altid vores bedste, så vi sender glade og tilfredse kunder ud af salonen.  Som studerende får du 10 % studierabat på alle behandlinger ved fremvisning af gyldigt studiekort. Se alt det, som Klip og Form tilbyder vores kunder her.

Caroline FrisørBillig frisør Nørresundby