Frisør i hjertet af Aalborg

Frisør i hjertet af Aalborg

Er du på udkig efter herreklip Aalborg, frisør Hasseris, damefrisør Aalborg eller børnefrisør Aalborg?  Eller måske søger du ligefrem på frisør Vesterbro Aalborg? Klip og Form er af flere af vores kunder kendt som den bedste frisør Aalborg og af god grund. Klip og Form er en god frisør Aalborg sammenlignet med frisører i Aalborg området. Alle Klip og Forms dygtige frisører hjælper altid vores kunder, når de er i tvivl om håret. Det er alle Klip og Forms frisører i Aalborg området vant til, og har flere forslag til hver kunde. Klip og Form lytter altid til vores kunder, og gør alt, hvad vi kan for at opfylde vores kunders ønsker til håret.  Nogle kunder har også årstiden med i baghovedet ved frisurevalg. Der er nogle kunder vil ikke synes om for bar en nakke om vinteren. Det er meget forskelligt og altid spændende med kundernes ønsker til håret.

Vælg den bedste frisør Aalborg med Klip og Form

Nogle gange skal vores kunder ud at rejse og ønsker ny frisure. Andre gange skal vores kunder til festlige arrangementer. Til de festlige arrangementer er det nogle gange, således at vores kunder skal være festens midtpunkt. Det sætter endnu højere forventninger op til hår-løsningen. Klip og Form tilbyder blandt andet hårfarvning Aalborg, permanente krøller Aalborg, børnefrisør Aalborg, olaplex Aalborg m.m. til fornuftige frisørpriser Aalborg. Klip og Form tilbyder at give vores kunder smarte frisører, som passer til dem. Din frisure skal afspejle den, som du er.

Vi laver flotte permanente krøller med alle permanenttyper – lige fra bløde, kurvede krøller til spændstige proptrækkerkrøller baseret på personlig stil, egne idéer og ønsker. Klip og Form tilbyder Olaplex. Olaplex molekylet reparerer op mod 99 % af hårets svovl- og saltbindinger, så håret styrkes, og nye krøller holder længere.

Klip og Form tilbyder helfarvning, farvning af bund, toning, reflekser, balayage m.m. Du kan vælge imellem lyst, mørkt m.m. Vi anbefaler altid, at en kemibehandling afsluttes med en kur. Den skal bruges som efterbehandling til at rense håret for kemirester og samtidig pleje håret.

Prisen for en permanentbehandling og farvning afhænger blandt andet af dit hårs længde. Kig ind i salon Aalborg og få en vurdering. Fremvisning af gyldigt studiekort giver 10 % rabat på din behandling. Sæt en krølle på tilværelsen hos Klip og Form. Kom og hør mere om, hvad Klip og Form kan gøre for dit hår.

Caroline FrisørFrisør i hjertet af Aalborg