Hårfarvning Aalborg

Mangler dit hår glød? Eller mangler du inspiration og vejledning til en ny hårfarve, der passer til dig? Så står vi klar til at hjælpe!

Hos Klip & Form tilbyder vi helfarvning, farvning af bund, toning, reflekser, balayage m.m. Du kan vælge imellem lyst, mørkt eller noget helt tredje – det er helt op til dig og kun fantasien sætter grænser. Sammen finder vi den bedste løsning, så du får en farve, du er glad for og vi med stolthed kan sende dig ud af salonen igen.

Vi anbefaler altid, at en kemibehandling afsluttes af en kur, der bruges som en efterbehandling til at rense håret for kemirester og samtidig plejer håret.

Derudover tilbyder vi her i salonen Olaplex, der særligt er en god idé i forbindelse med kemibehandlinger. Ved hjælp af Olaplex molekylet, repareres op mod 99 % af hårets svovl- og saltbindinger, håret styrkes, det bliver sundere og din nye farve holder længere.

Prisen på en farvning afgøres af din hårlængde og hårtykkelse, din nuværende hårfarve og dit hårs tilstand. Er dit hår meget slidt, anbefaler vi altid en klipning i forbindelse dermed. Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10 % rabat på din klipning.

Som kunde hos Klip & Form er du garanteret gode kvalitetsprodukter ved alle behandlinger. Vi sætter en ære i at værne om vores kunders velvære, hvorfor vi udelukkende anvender skånsomme produkter, der lever op til vores høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Hårlængder

Når vi vurderer din hårlængde i forbindelse med en hårfarvning, differentierer vi overordnet imellem tre forskellige længder; kort, mellemlangt og langt.

  • Kort hår er en hårlængde, hvor ørerne er klippet fri
  • Mellemlangt hår er en hårlængde, der slutter ved kæbepartiet – en page
  • Langt hår er en hårlængde, fra skuldrene og ned

Hvad er en ombré?

Man har lånt ordet “ombré” fra fransk, og det betyder skygge eller at skygge. Ombré-hår plejer at være mørkere ved hårbunden samt i midterpartiet, og bliver så gradvist lysere mod spidserne. Generelt bruger man balayage-teknikker for at skabe looket, og det er idealt for disse kunder, som vil have et look, som ikke kræver så meget vedligeholdelse.

Color Melt – Hvad er det?
“Anvendelse af flere farver, som blandes sammenhængende sammen for at skave en “smeltet” effekt.

Hvorfor vi elsker det?
Color Melting kan laves med alle mulige farvekombinationer, uanset om det er brun til blond eller lyserød til turkis. Teknikken får alle farver til at se ud som om de var naturligt skabte. Color Melt skaber en optisk illusion så man ikke kan se hvor en farve ender og en anden begynder.

Sæt lidt farve på tilværelsen og bestil allerede nu en tid på vores hjemmeside til din næste hårfarvning hos Klip & Form.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon, i hjertet af Aalborg!

Caroline FrisørHårfarvning Aalborg