Håropsætning og extensions

Håropsætning og extensions – når det skal være smukt

Skal du til et festligt arrangement og ønsker, at en god frisør Aalborg sætter dit hår? Måske skal du være midtpunkt til en fødselsdag e.lign. Måske skal du giftes og ønsker en smuk brudeopsætning på din store dag? Klip og Form har jævnligt brude blandt vores kunder, hvor vi laver en prøveopsætning og drøfter forventninger, stil m.m. Dit hår skal være lige så smukt som brudekjolen. Klip og Form laver også tape extensions, så dit hår bliver fantastisk smukt til hverdag eller fest. Tape extensions er lavet af såkaldt Virginhair.

Virginhair er sundt hår, som ikke har været udsat for kemiske behandlinger, og holder fint i mindst 5-12 måneder og ofte i længere tid. Luksus virginhair giver de smukkeste extensions. Tape extensions er baner af hår. I toppen sidder en silikonetrense med dobbeltklæbende tape. En bane sættes på en tynd, vandret hårtot, og man taper en bane på hver side af håret. Tapesiderne har siden mod hinanden. Banerne fjernes let igen med tape remover. De sidder godt fast, lige indtil de skal fjernes.

Klip og Form udfører også olaplexbehandlinger. Et besøg hos salon Aalborg hos Klip og Form er en berigende oplevelse – og for nogle ligefrem en wellness oplevelse. Klip og Form gør vores kunder trygge. Klip og Form har også mange idéer til håropsætning og extensions.

Blandt frisørpriser Aalborg har vi fornuftige priser på kvalitetsfrisørarbejde. Lad Klip og Form blive din nye faste frisør Aalborg. Gør noget godt for dit hår – lad Klip og Form ordne næste frisure eller klippe spidser.

Klip og Form udfører også olaplex behandlinger

Hvis dit hår trænger til en kærlig hånd, fordi håret er lidt slidt eller skadet, så kom til Klip og Form. Vores dygtige frisører ved, hvad der skal til, for at vi kan få dit hår på ret køl igen. Alles hår har godt af en god kur og ekstra pleje af og til. Olaplex ramte det danske marked i april 2015. Olaplexproduktets effekt kendes af mange store frisører i hele verden. Kemi- og varmebehandlinger kan give udfordringer, hvis der ikke samtidig suppleres med plejeprodukter såsom kure og varmestylingsprodukter. Farvning, føntørring, glatning m.m. skader på sigt dit hårs svovl- og saltbindinger og ender med et trist og slidt hår. Kig forbi Klip og Form eller bestil tid i forvejen. Hos Klip og Form er vi til for dig og dit hår.

Caroline FrisørHåropsætning og extensions