Herreklip hos herrefrisør i Aalborg

Kom ind og få en snak om den frisure, der passer netop dig!

Er du til mode og trends? Trænger dit hår til en kærlig omgang ved Aalborgs bedste frisørteam? Kan du ikke helt bestemme dig for, om det skal være en ny frisure eller om den gamle bare trænger til en opfriskning? Så er du kommet til det rette sted – Klip & Form i hjertet af Aalborg, hvor vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

En herrefrisure er meget mere end en traditionel korthårsfrisure – det ved vi og det ved du. Din frisure siger meget om den du er, og er tit og ofte en af de ting, du huskes på. Derfor er det også vigtigt, at du har en frisure, der afspejler dig og din personlighed. Det er vigtigt at have en frisør, der udfører sit arbejde med en høj kvalitet og som samtidig forstår dig. Det er her, at vi kommer ind i billedet.

Hos Klip&Form er vi altid opdateret på de nyeste trends indenfor herreklip, så du kan trygt sætte dig i stolen her hos os. Vores kompetente frisører står klar til, med udgangspunkt i din personlige stil, at vejlede dig, så I sammen kan finde lige den løsning, der passer dig bedst.

Her er kunden i fokus, og det er vigtigt for os, at du altid føler dig velkommen her hos os og vi søger altid at give dig den bedst mulige oplevelse, så du går herfra med et smil på læben.

Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10 % rabat på din klipning.

Hvis du er klar til lidt forkælelse i kyndige hænder, så bestil allerede nu en tid på vores hjemmeside til din næste klipning hos Klip & Form.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon, i hjertet af Aalborg!

Caroline FrisørHerreklip Aalborg