Olaplex Aalborg

Olaplex er et relativt nyt produkt, der første gang ramte det danske marked i april 2015. Olaplex er anerkendt af mange store frisører rundt omkring i verden og produktets effekt er bevist. Netop derfor kan vi, hos Klip&Form, også stå inde for brugen deraf.

Mange kan nok nikke genkendende til de udfordringer, kemi- og varmebehandlinger kan give, især hvis der ikke i samme forbindelse suppleres med plejende produkter som kure og varmestylingsprodukter. Farvning, føntørring, glatning m.m. vil på sigt skade dit hårs svovl- og saltbindinger og du vil derfor stå tilbage med et trist og slidt hår.

Olaplex anvendes for at reparere og forstærke de ødelagte hårstrå. Ved hjælp af Olaplex molekylet, repareres op mod 99 % af hårets svovl- og saltbindinger. Derudover styrkes håret, det bliver sundere og en hårfarvning holder længere.

Begejstringen for Olaplex sidestilles med den begejstring, der fandt sted, da man første gang fandt ud af, at man kunne farve håret. Netop derfor betragtes Olaplex også som et revolutionerende produkt.

For at kunne tilbyde behandlinger med Olaplex, har vores frisørteam gennemgået kurser, hvor de lærer om fordelene ved og anvendelsen deraf.

Det er vigtigt at bemærke, at Olaplex ikke kan eller skal sidestilles med almindelige hårkure.

Hvor Olaplex går ind og reparerer håret og genskaber dets sundhed, er formålet med en hårkur blot at pleje dit hår i dets nuværende ”tilstand”. Det betyder også, at Olaplex ikke giver det bløde hår, man oftest oplever i forbindelse med en hårkur – om end mange vil opleve, at håret også ser sundere ud på grund af den genskabende effekt i Olaplex.

Gør noget godt for dit hår og bestil allerede nu en tid på vores hjemmeside til din næste Olaplex-behandling hos Klip&Form.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon, i hjertet af Aalborg!

Caroline FrisørOlaplex Aalborg