Permanente Krøller

Hos Klip&Form er vi eksperter i at lave flotte krøller og vi kan lave alle typer af permanent, lige fra de bløde kurvede krøller til de spændstige proptrækkerkrøller.

Inden en permanent behandling, tager vi naturligvis udgangspunkt i din personlige stil samt dine egne idéer og ønsker. Ligeledes står vores kompetente frisørteam klar til at rådgive dig om nye trends og muligheder. På den måde finder vi sammen den bedste løsning, så behandlingen lever op til alle dine forventninger.

I salonen anvender vi altid skånsomme produkter, for at pleje dit hår bedst muligt. Dette sikrer samtidig et levende og glansfuldt look, så du kan gå ud af vores dør med et smil på læben.

Derudover tilbyder vi her i salonen Olaplex, der særligt er en god idé i forbindelse med kemibehandlinger. Ved hjælp af Olaplex molekylet, repareres op mod 99 % af hårets svovl- og saltbindinger, håret styrkes, det bliver sundere og din nye krøller holder længere.

Prisen for en permanentbehandling afhænger blandt andet af dit hårs længde. Vi anbefaler derfor, at du kigger ind i salonen for en vurdering. Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10 % rabat på din behandling.

Når vi vurderer din hårlængde i forbindelse med en permanentbehandling, differentierer vi imellem tre forskellige længder; kort, mellemlangt og langt.

Kort hår er en hårlængde, hvor ørerne er klippet fri

Mellemlangt hår er en hårlængde, der slutter ved kæbepartiet – en page

Langt hår er en hårlængde, fra skuldrene og ned 

Sæt en krølle på tilværelsen og bestil allerede nu en tid på vores hjemmeside til din næste permanent behandling hos Klip & Form.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon, i hjertet af Aalborg!

Caroline FrisørPermanente Krøller aalborg