Reflekser og striber


Mangler dit hår glød? Eller mangler du inspiration og vejledning til en ny hårfarve, der passer til de lyse tider vi går i møde og er du ikke helt opsat på en helfarvning? Så kan reflekser meget vel være noget for dig.

Når der vælges reflekser frem for en helfarvning, betyder det, at man kun farver dele af håret for at skabe liv og farvespil i håret.
Vi farver både med hætte og stanniol. Metoden afhænger meget af din hårlængde og dine ønsker i forhold til det endelige resultat.

Som kunde hos Klip & Form er du garanteret gode kvalitetsprodukter ved alle behandlinger. Vi sætter en ære i at værne om vores kunders velvære, hvorfor vi udelukkende anvender naturlige og skånsomme produkter, der lever op til vores høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Vi anbefaler altid, at en kemibehandling afsluttes af en kur, der bruges som en efterbehandling til at rense håret for kemirester og samtidig plejer håret.

Derudover tilbyder vi her i salonen Olaplex, der særligt er en god idé i forbindelse med kemibehandlinger. Ved hjælp af Olaplex molekylet, repareres op mod 99 % af hårets svovl- og saltbindinger, håret styrkes, det bliver sundere og dine nye reflekser holder længere.

Prisen for reflekser afgøres af din hårlængde, din nuværende hårfarve og dit hårs tilstand. Er dit hår meget slidt – for eksempel dine spidser – anbefaler vi altid en klipning i forbindelse dermed. Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10 % rabat på din klipning.

Hårlængde
Når vi vurderer din hårlængde i forbindelse med en refleksbehandling, differentierer vi imellem tre forskellige længder; kort, mellemlangt og langt.

Kort hår er en hårlængde, hvor ørerne er klippet fri
Mellemlangt hår er en hårlængde, der slutter ved kæbepartiet – en page
Langt hår er en hårlængde, der slutter ved skuldrene

Sæt lidt farve på tilværelsen og bestil allerede nu en tid på vores hjemmeside til din næste refleksbehandling hos Klip & Form.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon, i hjertet af Aalborg!

Caroline FrisørReflekser og striber